Dag 1

Op de eerste dag ontmoet u uw Engelssprekende gids bij het treinstation van Jesi, waarna u zult genieten van een lunch bij restaurant Antonietta. Na de lunch bezoekt u de Quaresima wijngaard die de beroemde Verdicchio di Jesi produceert. Uiteraard wordt dit bezoek afgesloten met een proeverij, waarbij u ook enkele typisch regionale producten kunt proeven. De middag wordt afgesloten met een wandeling door Jesi en een bezoek aan de Kathedraal op de Piazza Federico II. Het diner vindt plaats in de prachtige daktuin van restaurant “Hosteria dietro le quinte” aan de Piazza della Repubblica, met spectaculair uitzicht op de stad en de omgeving van Jesi. 

Olijfolie tour Le Marche
Olijfgaard Le Marche tour

Dag 2

Op dag 2 bezoekt u een van de extra vergine olijfolie leveranciers van DeliMarche: Colle Nobile in San Marcello. Hier krijgt u uitleg over de verschillende olijfolies en productiemethodes. Rond het middaguur brengt u een bezoek aan de Trionfi Honorati boerderij. Deze historische boerderij uit 1930 produceert meer dan 30 soorten kaas, waaronder de traditioneel bereide buffalo mozzarella. Een aantal ervan kunt u proeven. De lunch op gebruikt u in het landhuis van deze boerderij. Het einde van de middag bezoekt u het gemeentelijk museum in Jesi, de geboorteplaats van keizer Federico II en componist Battista Pergolesi. Daarna is het tijd voor traditionele pizza’s bij het historische restaurant Il Settimocielo.

Dag 3

Op de laatste dag van de tour gaat u in de ochtend naar het natuurpark van Gola della Rossa en Frasassi. Hier bevinden zich de adembenemende Frasassi grotten, een must-see tijdens uw bezoek aan Le Marche.

De traditionele lunch wordt geserveerd in restaurant Francesco in Genga. Geniet van traditionele berggerechten als wild zwijn, truffels, polenta, lam en funghi porcini (eekhoorntjesbrood). De tour “Taste of Le Marche” eindigt in Jesi.

Frassasi grotten

Taste of Le Marche

3-Daagse tour


  • Vervoer met comfortabele minibus
  • Engelssprekende gids
  • Elke dag een unieke lunch
  • Diner op dag 1 en 2
    inclusief 1 glas huiswijn of frisdrank
  • Toegang tot de boerderijen
  • Toegang tot de Frasassi grotten
  • Exclusief vluchten en accommodatie

  • 400 euro per persoon

Uw aanvraag is vrijblijvend

Beschikbaarheid aanvragen


Boek uw BellaOil tour via DeliMarche. Wij hebben direct contact met BellaOil. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. U kunt de tour vooraf betalen met creditcard, overboeking of PayPal.

De volgende datums zijn beschikbaar voor 2017:

Maart: 24-25-26
April: 28-29-30
Mei: 26-27-28
Juni: 16-17-18
Juli: Op aanvraag
Augustus: Op aanvraag
September: 29-30-1
October: 13-14-15
November: 17-18-19