De typische wijnsoorten uit deze regio die u zult proeven zijn o.a. Verdicchio, Trebbiano, Pecorino, Passerina, Bianchello, Montepulciano, Sangiovese, Lacrima en Vernaccia. U loopt door de wijngaarden en maakt kennis met de productietechnieken. Bij de proeverijen krijgt u uitleg, waardoor dit een leuke en leerzame ervaring wordt. Iedereen kan meedoen aan de tour, want vervoer in comfortabele auto’s of busjes met airconditioning is geregeld . U wordt opgehaald en teruggebracht bij uw accommodatie of een locatie naar wens.

Le Marche wijntour

DeliMarche is vereerd om samen te werken met Marco om zijn wijntours bekender te maken in Nederland. Zijn passie voor wijn begon al toen hij op vroege leeftijd zijn vader hielp met het plukken van Verdicchio druiven, waarna deze in wijn werden verwerkt voor familie en vrienden. Dit stimuleerde Marco om vinologie te gaan studeren in Ancona. Na zijn afstuderen werkte hij o.a. in het Verenigd Koninkrijk en Australië. Hier ontdekte hij een nieuwe passie: het ontdekken van andere culturen en ontmoeten van mensen uit andere landen. Met Marco’s Way heeft hij zijn twee passies gecombineerd, door toeristen de schoonheid van Le Marche te tonen in de vorm van wijn, kunst en prachtige landschappen. Zijn filosofie is dat een tour educatief, persoonlijk en bovenal een leuke ervaring moet zijn.
Bekijk de foto’s op Marco’s Facebook pagina

U heeft de keuze uit de volgende tours

De tours


Tours zijn niet beschikbaar op zondag. De prijs is € 50,00 voor kinderen tot 14 jaar oud. De tours zijn flexibel, dus twijfel niet om uw eigen wensen aan te geven. Er geldt een korting voor groepen van 6 personen of meer. U kunt na de tour betalen met cash, pinpas of creditcard.

Uw aanvraag is vrijblijvend

Beschikbaarheid aanvragen


Boek uw Marco’s Way tour via DeliMarche. Wij hebben direct contact met Marco. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.